20/12

hej alla fina snogubbar.
Okiej jag vet inte var i varlden jag ska borja. Men upplevelse ville jag ha och det har jag fatt alldeles hela tiden. Jag ar ju har med en tennispojke. Sa tennis har det blivit en del av. Med en stor pool bredvid sa nar killarna spelar tennsi sa ligger jag vid poolen. Men det finns ett gym dar ocksa. Sa dar har jag redan varit tva ggr redan, stolt over mig sjalv haha. Inte mer sol an de tva timmarna forsta dagen men det har inte spelat nagon roll. Vi har varit i stora malls har som ligger precis bredvid varandra. Vi har hangt med hans kompisar, det ar sa javla svart att vara trevlig och pratsam nar ingen vill prata engelska. men nagra av killarna borjar prata eng med mig och vi har riktigt kul. Vi har varit pa olika barer pa kvallarna med folk. Jag ar forvirrad med dagar och nar var hur allt har hant men iaf. Husen har ar galna allla jag fattar inte hur man kan bo sahar fint, jag ar helt bara tittar runt och vet inte vad jag ska saga nar jag ser alla dessa storda hus med poolarna, pelarna, folk som koper allt at dom, lagar mat, tvattar. Egna fotbollsplaner och barer. I lordags kvall var vi ute med xabiers morbror och van och at sushi.Ja jag at det utan problem jag gillade det. Nagot annat som jag har provat ar rakor, Jag har ju smakat det forut men inte med sas och grejor i. Jag ar inte helt overtygad om att ata rakor annu. efter det drog vi till en bar och spelade biljard och nagra fler manniskor joina. Sen var det dags for en klubb. Jag har ju sett och hort sa myvket om hur de dansar har. Xavier ar en bra larare och vi hade hur kul som helst, fick ga in i vip avdelningen vilket var helt sjukt grymt!
Efter det drog vi till det sjukaste huset jag har sett i hela mitt liv, helthelt underbart. Jag kunde inte annat an att gapa.Man har musik fran langt hal och vakter vi grinden, innan for grindarna...... Herregud, ni vet trappan upp till ett palats, vilket javla hus. Vita statyer runt poolen. I det enorma cribs koket star 5 uppkladda servitorer. Dj ute och inne. Dansgolvet med alla slags lampor ni kan tanka er. Alltsa jag forsokte ta kort men min kamera fubnkar inte as bra i morker sa det sket sig totalt men jag vet inte hur jag ska beskriva detta underbara hus. Jag som trodde killen med egen fotbollsplan och bar och pool och typ uteserveringen hade ett nice hus. For att gora det annu liiite battre, sa har dom stallt upp en sandar korvkiosk vagn med tva servitorer bnakom som star och gor hamburgare at alla fulla barn. Jag skojar inte nar jag sager att dom som var dar sag inte ut att vara mer an 15 ar gamla. Vafan ska dom ha det huset till. dumma rika foraldrar. Jag var i chocktillstand efter och kunde bara inte fatta detta hus. Dom andra sa bara. Hoppas varan kompis kommer ha fest hans hus ar annu storre.....
Detta land alltsa, det ar sa sjukt annorlunda fran vad jag nagonsin sett tidigare.
Jag ar inget tennisproffs annu heller. Men jag forsoker iaf. Vi drog till nagon gammal tennis klubb som skulle laggas ner samma dag. Jag hade verkligen inte en tanke pa tennis nar jag vaknade och satte bara pa mig nagra klader. Ja men klart jag ska spela. Med nagon av deras kompisar som bara sager, vad duktig du ar ha ha ha. Sen nar killarna spelar det ar ju sjukt hur duktiga dom ar. Otroligt varmt var det och svettas gor man hela tiden har. Luften ar jatetfuktig. Men hitills inte allt for varmt sa man vill do.

Igar upplevde jag nagot absolut helt nytt. Jag vet inte vad det kallas. Men det var ju sondag och da ska alla ga till kyrkan, varje sondag. Men igar samlades slakt i nagonson hus, helt underbart det med. vi satt i en soffa och sjong och dansa aoch musik och sa skulle alla ga runt i ringen och saga vad de uppskattde men marias egenskaper och fler sanger och jag satt dar helt oforstaende och undra vad i helvete som hande. Sen var det klart sa var det jul fika/middag eller nagot. Goda underliga saker sereverades. Efter det sa gick vi pa bio och sag narnia 3D. DEn var bra men for overklig....jag vet att narnia ar overkligt men anda det var for mkt overkligt.

Jag hatar myggorna har min kropp ser hemsk ut! Jag och xaviers lillebror och en van gick och kopte kramer och skydd, men jag ser hemsk ut iaf. Vi har umgats hela tiden oavbrutet. Fram tills nu, han ar pa spansk bio. Jag kande inte nagot behov att folja med faktiskt.
Sa nu ska jag bara chilla galet for forsta gangen har och titta pa en engelsk film.

RSS 2.0