27/4

For att gora borjan pa mitt sommarlov liite battre, sa fick jag precis reda pa att jag fick A i accounting! hur bra ar inte jag ibland. Jag ar nojd med mina tva och enda betyg jag fatt an sa lange. Accounting och Yoga A.
Nu lagar jag mat, kyckling och potatis och majskolv.
Igar hangde jag med mina sydamerikanska vanner susana och xavier gick en svang till donken och at glass och traffa lite manniskor och saaa.
Jag har hangt pa north hela eftermiddagen
. Forst sa korde jag individuell tarning med Scottie, eller vi var fyra som var med. Hillsprint och annat kul i preseason varmen, shit vad det ar fuktigt precis som sommar. Efter det sa var det sista coaching med kidsen. Lite halvdant med en thunderstorm pa g, sa vi fick avbryta och aka hem.
Ikvall sa ar det fest i var lagenhet med alla for sista gangen. Emma har dock akt hem redan men resten av skolan ar har.
Ajuse vi ska fa en pool, en liten som vi kan plaska i men kan nog bli great pa var baksida, sen ska vi fa bord och stolar och sa ska vi kopa en liten grill.
Igar var det indivduellt mote med coaches, det gick bra. Jag kommer nog fa flyttas omkring pa positioner mittfalt och forward men det ska not losa sig. Jag ska vara i tipptopp form nar vi kommer tilllbaka enligt dom, men det ska jag nog fixa
.
RSS 2.0