22/2

Nu har fotbolls matcherna borjat. Alla pa skolan som vill far gora sitt eget lag med vilka som helst, reglerna ar att man maste ha minst en tjej pa planen och bara tva fotbollspelare.
Mitt lag bestar av mig, som enda fotbollsspelare och enda tjej. Sen har vi bara stora arga muskliga jattedaliga ingen aning om vad om gor amerikanska football spelare. Dom knuffar folk tacklar dom, skriker forsoker distrahera dom. Helt galna ar dom. och sa jag som forsoker prata med killarna som ar minst ett huvud langre n mig och armmuskler som mina lar och forklara att man far faktiskt inte putta ivag nagon med raka armar.
forsta matchen forlora vi med 5-0, sen forlora vi bara med 4-2. Vi blir bara battre och battre for igar vann vi med 9-1, vad hande liksom. Killarna ar sa stolta over sig sjalva och gar fram och sager visst var jag duktig jag puttatde bara nagon typ tre ggr den har matchen.

i Sondags sag jag min forsta baseball match. Fyyyyfan vad trakigt det var. Jag och sofia jobbade och salde typ 5 dricka och en klubba pa tre timmar. Det var kallt, vilket inte var enligt planerna for vi har senaste veckan gatt runt i shorts och tshirts och manga ar helt sonderbranda. Sa att sitta dar tankte vi var en bra idee och fa lite branna men nej iskallt var det. Jag ska nog inte ga pa basebal match igen, det ar ju svarae att forsta an football.

Jag har fargat haret, slingor. Jag fick hjalp av en cheerleader, duktig var hon.

Antligen har vi en fungerande tv! Fast internet funkar inte annu.....





RSS 2.0