28/3

Vaderleks rapport: tidig morgon sno! Snon la sig inte, tempraturen steg mitt pa dagen ch solen tittade fram emot kvallen har tempraturn stigit till 8 grder. Kan ju bara bli battre igen, kom igen Gud du som har sa javla manga kyrkor har ge oss varme igen.
Jag ar en dod manniska, borjar kannas som vanligt med alla helvetes traningar och sa. gym och massa spring och spel efter det, tva dagar i rad nu, tva dagars vila med massa plugg, massor! AAh det ar exakt en manad kvar i skolan och snart beger jag mig mot Sveariket. Svensk mat! Jag ser fram emot lite hemma iaf. Jag har shopping abstinens just nu, for fan mina klader gar sonder.
I helgen var Marcelo och hans bror i danville pa besok, killarna traffade jag senast i Ecuador, sa det var trevlig att se dom igen. Och juste! jag har glomt att beratta om intremural soccer finals. Mitt asgrymma lag dara. Vi spelade mot team inland i kvartsfinal och forlora med 7-0. Ja varan "malvakt" var inte dar och det marktes. Vi fick iallafall pris for most improved team. Glada killar i mitt lag. Vi fick varsin t-shirt i vara storlekar, jag fick 2XL. PAssar mig as bra sadar snyggt ner till knana. En sandar ball averett tshirt dar det star We bleed blue averett university
Vad mer daa... jag vet inte jag bara pluggar och chillar hela tiden, tiden gar sjukt fort. Alla bara vantar pa lordagar da vi har fest eller jag vi forsoker iallafall i lordags kom 8 poliser och knackar pa dorren, dags att ga hem. Vad ar det for fel pa dom vi ar ju inne i nagons hus bara. Skarp er. Massa folk kom hit och alla laga mat, jag var trott och otagg sa jag gick och la mig och missade halften av kvallen men det gjorde inte sa mkt, jag gick upp vid 10 och plugga hela sondagen, oavbrutet till traning sen hem och plugga . Idag hade jag tva prov sa nu ar det bara ett till prov en laxa en researchpaper pa 10 sidor som ska in i veckan, smaaa potatiiiis.                                                                   
RSS 2.0